Velkommen

I årtier har skiftende regeringer svigtet sammenhængskraften i Danmark og bl.a. undladt at tilsikre væksten, velstanden og udviklingen i HELE Danmark. 

Kommunalreformen, Domstolsreformen, Politireformen og ikke mindst finanskrisen har ændret det der er Vores land. 

I 2011 skiftede mit liv uventet og pludselig retning. Jeg kunne ikke forfølge det mål jeg havde haft siden 1990 om en karriere som officer. Efter mange overvejelser valgte jeg at at engagere mig i politik. 

jeg havde i årtier stemt på Venstre - Danmarks liberale parti men Venstres liberalisme har udviklet sig til noget vi ville kalde "socialdemokrati" for bare få år siden, ligesom Venstres ambitioner på Danmarks vegne synes at begrænset til Vi gør som vi plejer 

Jeg fandt mit nye ståsted i Liberal Alliance.

Jeg er fast overbvist om at vores plan og vores visioner kan fører Danmark væk fra den afviklingskurs som reelt er virkeligheden i store dele af det Danmark jeg elsker og har kæmpet for fjernt fra Danmark!

I 2017 blev jeg valgt til byrådet i Varde Kommune herudover er jeg stedfortræder til folketinget.

Paralamentarisk erfaring:

Regionsrådsvalget 2017: Opstillet som nr. 3 på Liberal Alliances liste i Storkreds Syddanmark

Kommunalvalget 2017: Opstillet som Spidskandidat til Varde Byråd

Folketingsvalg: Opstillet i 2014 som nr. 6 på listen. Opstillet i 2016 som nr. 2 på Liberal Alliances liste i Storkreds Syddanmark.

Bidrag

Ønsker du at yde et økonomisk bidrag vil dette være særdeles værdsat. Politiske valgkampe koster penge og alle ideer om at politiske partier svømmer i penge er ikke virkelighed.

Du kan indbetale kontant bidrag via mobilepay på 93939054.

Hjemmeside

På min hjemmeside kan du læse hvad jeg står for, hvad jeg vil arbejde for, og hvad jeg håber på at kunne være med til at skabe - en ny liberal, konstruktiv og kritisk vej mod et rigere, et friere og et bedre Danmark, der er rustet til fremtiden. 

Du kan følge mig på facebook:

https://www.facebook.com/SteenHolmIversen

eller på Twitter:

https://twitter.com/steenHiversen

Jeg håber du vil støtte min kamp imod et politisk mandat og give syd- og Sønderjylland en markant stemme!

Ps. Alt hvad du ser på denne side er hjemmelavet og jeg opdatere så tit jeg kan :-)