20-11-2015

Nej Lars - Et ja sikre os IKKE et effektivt politi!

I en sædvanlig skarp replik kommenterer Lars Møller i denne replik på terrorangrebet i Paris og de mulige bud på en reaktion. Lars Møller gør sig samtidig til fortaler for et JA til folkeafstemningen da det er den eneste mulighed for at styrke det europæiske politisamarbejde mens vores manglende militære evne endnu engang belyses!
 
Jeg er sædvanligvis ikke ret uenig med Lars og nære stor respekt for hans viden og indsigt og ikke mindst hans skarpe kommentarer! Dog er jeg nødt til at sige at et JA ikke nødvendigvis vil styrke dansk eller for den sags skyld europæisk politi.
 
Sandheden er at ingen af EUs institutioner er særligt effektive. EU, EUROPOL eller FRONTEX har da eks. heller ikke forhindret eller gjort meget for at begrænse den situation der er opstået i kølvandet på flygtningskrisen. Man vidste den kom men gjorde intet!!
 
Man har tværtimod tilladt en lille million mennesker at rejse uregistreret ind i EU og med dem en forventelig stor del IS infiltratorer! Vil et dansk JA forbedre EUROPOLS eller FRONTEX effektivitet - jeg tvivler!
 
Så Lars der er vi uenige!
 
At mit eget firma med sine knapt 20.000 ansatte ikke kan levere mere - hvad enten et militært bidrag gør gavn eller eller ej - er langt mere tragisk, og sandheden er at vi får får for lidt ud af forsvarets ansatte og de penge vi trods alt bruger på forsvaret!
 
Vi er således på ingen måde færdige med at reformere forsvaret hvis i spørger mig og jeg kan ikke se at de seneste strukturelle reformer virker - tværtimod! Omvendt skal de vel have tid til at falde på plads - problemet er vel blot at det venter verdens kriser ikke på.
 
Jeg ønsker et stærkt politi, et politi der kan sikre samfundet lov og orden - sikkerhed og tryghed. Jeg ønsker dansk politi får alle de virkemidler de har brug for - i respekt for almindelige borgers ret til privatliv! Jeg tror bare ikke på at vi opnår det ved at stemme JA 3. dec tværtimod.
 
Dernæst ønkser jeg et troværdigt forsvar der kan levere de bidrag landet har brug for til sikre landets sikkerhed og suverænitet!
 
EU er ineffektiv og et pengeforbrugende monster der langtsomt men sikkert æder vores ret til selvbestemmelse. Vi skal ikke afgive vores suværenitet i metermål for det bliver konsekvensen af et JA 3. dec, for med det vil regeringen og et flertal kunne skalte og valte med afgivelser i al fremtid!
 
Hvis jeg vidste hvordan verden ville se ud om 10 eller 15 år ville det jo være nemt. Det gør jeg bare ikke og jeg synes også mine børn skal bevare deres ret til selvbestemmelse for den mister de ved et JA 3. dec.
 
Læs Lars Møller kronik her:
http://www.b.dk/kronikker/man-kan-ikke-bekaempe-forbrydere-med-ord