Fakta om Steen

Alder: 54 år

By: Varde 

Civilstand: Skilt, og gift igen.

Børn:

Baggrund: Major i Forsvaret & Veteran 

Medlem af Varde Byråd siden 2017, Stedfortræder i Folketinget og 1. suppleant i Region Syddanmark.

OM STEEN HOLM IVERSEN

Som major i Forsvaret har jeg været på mange rejser til krigs -og konfliktzoner. Det betyder, at jeg kender værdien i at have frihed til at bestemme over egen skæbne. Derudover har disse zoner fyldt med krig, konflikt og dårlig statsførelse vist mig, at det koster dyrt i fortabte muligheder, mens jeg samtidig er blevet styrket i troen på, at den menneskelige urkraft -og evne til at overleve findes i et hvert menneske… også i mig selv.

Efter min tid i Forsvaret blev jeg ramt af en social og menneskelig krise og levede blandt de udsatte i samfundet, men jeg formåede at rejse mig igen og finde nye mål i mit liv.

Nu er min tid i uniform forbi, men det betyder ikke, at min frihedskamp er forbi. Derfor gik jeg i 2014 ind i politik for at kæmpe for det, som jeg tror på og slå et slag for ordentlighed, anstændighed og moral i dansk politik. 

Det resulterede i, at jeg, ved Folketingsvalget i 2015, blev nr. 3 samt, at jeg, ved Kommunalvalget i 2017, fik en plads i Varde Byråd.

Det er med stor gælde og ydmyghed, at jeg opstiller til Folketinget i 2019, som spidskandidat for Liberal Alliance i Sydjylland, hvor jeg vil arbejde for at fremme de lokale, sydjyske interesser.

 

STEEN SOM STÆDFORTRÆDER I FOLKETINGET

I perioden 22. oktober – 6. november 2015 var jeg indkaldt som stedfortræder for Mette Bock, hvilket resulterede i 5 afholdte ordførertaler.