Ordentlighed betyder noget også i politik

af | aug 14, 2018 | blog | 0 Kommentarer

Siden folketingvalget har det politiske Syddanmark udstillet sig selv i en grad som kun kan påkalde sig befolkningens undren, berettigede kritik – ja måske endda vrede. Listen er uendelig lang. Vejle Havn, Horsens Havn, Trekantens Forsyningsselskab, Ewii, Carl Holst sagen og senest VUC Syd sagen i Haderslev. Vi bliver vi nærmest dagligt bliver præsenteret for nye sager. Det tegner et nærmest uendeligt og trist billede af en politisk kultur, hvor man har mistet fornemmelsen for ret og vrang. En kultur hvor man har mistet respekten for skatteydernes penge og de betroede midler.

Sammenfaldene imellem politisk udpegede repræsentanter, politiske gnaveben er ret slående, og det kan undre hvor omtanken og moralen blev af. I mine øjne er det udtryk for en politisk kultur på afveje. Offentligt ejede virksomheder er ikke at sammenligne med private virksomheder. Der skal gælde særlige rammer for gaver, rejser, bonusordninger og lønninger herunder muligheden for eks. at give sponsorater til det lokale fodboldhold. Pengene er borgernes og skal forvaltes i overensstemmelse med det faktum. Er der overskud skal det tilbageføres til borgerne ved lavere priser og ikke bruges på ekstravagante belønninger, gaver eller bonusser.

Jeg håber vælgerne frem til regionsrådsvalget og kommunalvalget 21. november, vil samle de mange sager sammen, og vælge nogle repræsentanter der både kan og vil indføre en anden politisk kultur.

Ordentlighed betyder noget også i politik.

Previous

Next

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *