Jeg tror på dig og din frihed!

af | apr 8, 2019 | blog

Staten og kommunerne blander sig i stigende grad og alt for meget i, hvordan vi indretter os og lever vores liv.

I forsøget på at komme terror, knivstikkerier, bandekriminalitet og livsstilssygdomme til livs udvikler samfundet sig i retning af mere ensretning og kontrol. Lovgivningen er ”blind” og rammer og begrænser os alle.

Alle mennesker er født frie og lige. Derfor skal vi gøre op med Big Mother-samfundet og statens og kommunernes misforståede omsorg, der kvæler os i lovgivning, regler og forbud.

Jeg vil sætte din frihed i højsædet. Jeg ønsker nemlig et samfund, hvor vi dyrker frisindet og, hvor der er højt til loftet og plads til mange forskellige holdninger. Derfor vil jeg arbejde på at forandre vores samfund, så vi alle får mulighed og mod til at bruge vores medfødte ret til at leve frit.

Det har værdi i sig selv at få lov til at gribe chancen, kæmpe for sin succes og sætte sit eget individuelle præg på sin tilværelse. Smålighed, ensretning og ligemageri er for mig det modsatte af det liberale frisind.

Vores samfund skal være et sted, hvor du bliver anerkendt, for den, du er. Du er først og fremmest dig selv og skal måles på din indsats, dine evner og personlighed. Fremfor at stræbe efter en materiel eller økonomisk lighed kan vi alle høste fordel af større vækst, velstand og fremgang i Danmark.

Med mere frihed følger også et større ansvar for sig selv – og det ansvar vil jeg give dig tilbage. Vi skal selv tage ansvar for vores eget liv, og vi skal have frihed til at indrette vores liv, som det passer os bedst.

Previous

Next