HVORFOR SKAL JEG VÆLGE LIBERAL ALLIANCE?

Fordi vi tror på DIG!

Liberal Alliance ønsker et samfund med højt til loftet, hvor din frihed er højsæde og, hvor der er plads til, at du kan udfolde dig og bruge din medfødte ret til at leve frit. Det frie menneske er ikke skabt til at leve under smålighed, ensretning og ligemageri. Derimod er det skabt til at gribe chancen, kæmpe for sin succes og sætte sit eget individuelle præg på tilværelsen. Liberal Alliance ønsker, at du bliver anerkendt for, hvem du er, din indsats og dine evner.

Mere frihed betyder også, at du får ansvaret tilbage. I stedet for at stræbe efter lighed kan vi alle høste fordele af vækst, velstand og fremgang i Danmark. Liberale reformer er derfor vigtige, hvis vi skal gøre Danmark til en vindernation og sikre den danske velfærdsmodel på sigt.  

Et velstående samfund tager sig godt af sine udsatte og svage, og er altid udstyret med en hjælpende hånd, hvis du rammes af sygdom, handicap eller uforskyldt ledighed.

Liberal Alliance ønsker færre regler og restriktioner. Det er ikke alt, der kan reguleres, som bør reguleres. Når frihed sættes over lighed, vil mange ordninger, tilskud, regler og love blive overflødige. Det er ikke statens opgave at omfordele så store summer mellem det store flertal af velfungerende og selvforsørgende borgere.

Liberal Alliance vil styrke og garantere kvaliteten i velfærdssamfundets kerneområder. Vi ønsker bl.a.:

  • Et sundhedsvæsen i topform
  • Et uddannelsessystem, som uddanner dygtige og innovative unge mennesker, der kan sikre det danske erhvervsliv et internationalt forspring.
  • At give dig muligheden for at vælge lokale løsninger ved at styrke selvforvaltningen og ved at overlade meget af driften til private. Det vil øge kvaliteten i de kerneydelser, som kommunerne har ansvaret for i dag. 

Sidst, men ikke mindst, så ønsker Liberal Alliance et åbent samfund. Vi vil engagere os i omverdenen. Hvis man vil bidrage positivt til samfundet og kan forsørge sig selv, skal man have lov til at arbejde i Danmark og føle sig velkommen. For det skal fungere, så bliver vi nødt til at slå hårdt ned på anti-demokratiske kræfter og være tilbageholdende med at give ophold til folk uden de efterspurgte kvalifikationer.

Liberal Alliance vil kæmpe for et rigt, åbent, venligt og attraktivt Danmark!