Fakta om Steen

Alder: 54 år

By: Varde 

Civilstand: Skilt, og gift igen.

Børn:

Baggrund: Major i Forsvaret & Veteran 

Medlem af Varde Byråd siden 2017, Stedfortræder i Folketinget og 1. suppleant i Region Syddanmark.

 OM STEEN HOLM IVERSEN

Som soldat har jeg været udsendt til krigs -og konfliktzoner et utal af gange. Jeg kender værdien i at have friheden til at bestemme over ens egen skæbne.

Jeg har set med min egne øjne hvad krige, konflikter og had koster i fortabte muligheder, men jeg er samtidig blevet stærk i troen på, at den menneskelige urkraft og evne til at overleve der findes i et hvert menneske… også i mig selv.

Efter en skilsmisse blev jeg ramt af en social og menneskelig krise og nedtur, men jeg formåede at rejse mig igen. En vejsidebombe i 2007, en fire år lang undersøgelse i Arbejdsskadestyrelsen og tvang mig i 2013 til at finde nye mål i mit liv.

Efter over 30 års tjeneste er min karriere i uniform forbi, men det betyder ikke, at min frihedskamp er forbi. Derfor gik jeg i 2014 ind i politik for at kæmpe for det, som jeg tror på og slå et slag for ordentlighed, anstændighed og moral i dansk politik. Det resulterede i, at jeg, ved Folketingsvalget i 2015, blev nr. 3 samt, at jeg, ved Kommunalvalget i 2017, fik en plads i Varde Byråd.

 Jeg går til valg på at videreføre de liberale, økonomiske reformer, der vil sikrer dig og din families velstand og velfærd i fremtiden.

Jeg vil kæmpe for din frihed til at vælge de nære og lokale løsninger, hvad enten det gælder dit barns skole, valg af læge, sygehus eller plejehjem. Det er dig og din familie, det handler om. 

Som soldat har jeg boet mange forskellige steder i Danmark. De sidste to årtier har jeg boet i Vestjylland. I dag har begge ben solidt plantet i den jyske muld og for mig handler politik om mennesker, og om hvordan vi skaber og udvikler gode løsninger for samfundet, løsninger som giver mening i lige præcis dit og mit liv.

Det er med stor glæde og ydmyghed, at jeg opstiller til Folketinget i 2019, som spidskandidat for Liberal Alliance i Sydjylland.

En stemme på mig er en stemme på en stærk liberal syd- og sønderjyskkandidat, der vil arbejde benhårdt for at passe på Danmark, men også for vores syd- og sønderjyske interesser.

 

STEEN SOM STÆDFORTRÆDER I FOLKETINGET

I perioden 22. oktober – 6. november 2015 var jeg indkaldt som stedfortræder for Mette Bock, hvilket resulterede i 5 afholdte ordførertaler.