Fakta om Steen

Alder: 54 år

By: Varde 

Civilstand: Skilt, og gift igen.

Børn:

Baggrund: Major i Forsvaret & Veteran 

Medlem af Varde Byråd siden 2017, Stedfortræder i Folketinget og 1. suppleant i Region Syddanmark.

Om Steen Holm Iversen

Som soldat har jeg været udsendt til krigs -og konfliktzoner et utal af gange. Jeg kender derfor værdien i at have frihed til at bestemme over ens egen skæbne.

Jeg har set med min egne øjne, hvad krige, konflikter og had koster i menneskers fortabte muligheder, men jeg er samtidig blevet stærk i troen på, at der i et hvert menneske findes en menneskelig urkraft og evne til at overleve… også i mig selv.

Efter en skilsmisse blev jeg ramt af en social og menneskelig krise, men jeg formåede at rejse mig igen. En vejsidebombe i 2007 og en fire år lang undersøgelse i Arbejdsskadestyrelsen tvang mig i 2013 til at finde nye mål i mit liv.

Efter over 30 års tjeneste er min karriere i uniform derfor forbi, men det betyder ikke, at min frihedskamp er forbi.

I 2014 gik jeg nemlig ind i politik for at kæmpe for det, som jeg tror på og slå et slag for ordentlighed, anstændighed og moral i dansk politik. Det resulterede i, at jeg, ved Folketingsvalget i 2015, blev nr. 3 samt, at jeg, ved Kommunalvalget i 2017, fik en plads i Varde Byråd.

Mange mennesker har efterhånden spurgt, hvorfor jeg har valgt dansk politik til, når det er noget, der kan skade din troværdighed og dine nærmeste og, som på alle måder rangerer lavest i vores samfund.

Svaret er, at jeg gerne stiller mig til rådighed for demokratiet og vores fantastiske land, fordi begge dele fortjener, at vi stiller op.

Politik er på alle måder en givende rejse for mig. Der findes ufatteligt mange engagerede, energiske og ambitiøse mennesker i den politiske verden. Fælles for os alle er, at vi vil Danmark og gerne vil skabe den bedste fremtid for vores land og for danskerne, selvom vi ser meget forskellige veje og måder at forme netop den fremtid på.

Det er derfor med stor glæde og ydmyghed, at jeg opstiller til Folketinget i 2019, som spidskandidat for Liberal Alliance i Sydjylland. Jeg vil, som forhåbentlig kommende folketingspolitiker, arbejde benhårdt for at passe på Danmark og de syd- og sønderjyske interesser.

Stedfortræder i Folketinget

I perioden 22. oktober – 6. november 2015 var jeg indkaldt som stedfortræder for Mette Bock. En fantastisk oplevelse. Jeg var så heldig at holde fem ordførertaler i perioden.